fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Družbena omrežja in družbena škoda v Sloveniji, pogovor s Frances Haugen

1. 4. 2022, 9:00 - 10:00

Žvižgačka Frances Haugen med nagovorom Evropskega parlamenta

Zavod Vsak organizira pogovor s Frances Haugen, žvižgačko, ki je razkrila Facebookove dokumente, s katero bomo razpravljali o Družbenih medijih in družbeni škodi ter perspektivi za mlade v Digitalni Sloveniji.

Kdaj?

Petek 1. april 2022 ob 10.00 prek spleta.

Pogovor z žvižgačko

Dogodek, ki ni namenjen le mladim, se bo začel z nagovorom Frances Haugen o njenih odkritjih pri Instagramu in o tem, kako je podjetje Meta vedelo, da škoduje mladim. Zatem bomo odprli razpravo za vprašanja občinstva in diskusijo o tem, kaj bi problemi, na katere opozarjajo razkriti Facebookovi dokumenti, lahko prinesli Sloveniji.

Dogodek bomo simultano prevajali, tako da lahko v pogovoru sodelujete v slovenskem ali angleškem jeziku.

Več informacij o Frances Haugen in njenih razkritjih

Dogodek je brezplačen, a se je nanj potrebno prijaviti. Pripravljamo ga s pomočjo Inštituta Državljan D in Inštituta za kriminologijo pri Pravni fakulteti v Ljubljani.

Podatke, ki jih boste posredovali ob prijavi, bomo uporabili izključno za posredovanje informacij o tem dogodku. Začasno bodo dostopni ponudnikom platforme Zoom, prek katere bo potekal prenos, organizatorju dogodka zavodu Vsak in organizaciji Purpose, ki zagotavlja tehnično podporo. Vse osebne podatke prijavljenih bomo po izvedbi dogodka izbrisali.

S pomočjo:

Details

Date:
1. 4. 2022
Time:
9:00 - 10:00
Event Categories:
, , ,
Website:
https://purpose.zoom.us/webinar/register/WN_4FK5WIkvR8O1O5yNQb_QqQ

Organizer

Zavod Vsak
View Organizer Website